החומרים:
חצי כוס סוכר
1 רימון חתוך לרבעים
1.5 כוסות מים קרים
1 כוס וודקה קפואה
1 כוס מיץ רימונים קר
2 כוסות יין לבן מבעבע קר
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10. שומרים בצד.
- מסדרים את רבעי הרימון בין ארבעת להבי התרמומיקס ומפעילים 1 שניה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 4 על מנת להפריד את גרגירי הרימון.
- מוצאים את קליפות הרימון מהקערה, יוצקים לקערה שבה גרגירי הרימון את המים, מוציאים בעזרת כף מחוררת את גרגירי הרימון המופרדים שצפו ושומרים אותם בצד. נפטרים מהמים ומהשאריות שבקערה ומניחים אותה חזרה במקומה.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את אבקת הסוכר, הוודקה ומיץ הרימונים ומערבבים 20 שניות/ מהירות 4.
- מוסיפים את היין המבעבע ומערבבים 5 שניות/ מהירות 3.
- שמים מגרגירי הרימון בתחתית כוס שמפניה גבוהה, יוצקים מעל את הקוקטייל ומגישים קר.