חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

קטשופ קארי

כמות: 750 גרם קטשופ

חומרים:

10 גרגירי פלפל שחור

1/4 כפית גרגירי חרדל צהוב

1 עלה דפנה

1 מסמר ציפורן

2 גרגירי פלפל אנגלי

800 גרם עגבניות בשלות חתוכות לרבעים (או שימורי עגבניות תמר)

130 גרם בצל סגול קלוף וחתוך לרבעים

2 שיני שום קלופות

180 גרם פלפל אדום חתוך לרצועות

250 גרם מים

100 גרם חומץ בן יין אדום

קורט אגוז מוסקט

1 כפית פפריקה מתוקה (או פפריקה חריפה)

½ 1 כפיות מלח

1 כפית אבקת קארי צהוב

6 כפות סוכר (או לפי הטעם)

3 טיפות רוטב טבסקו

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס פלפל השחור, חרדל, עלה דפנה, ציפורן ופלפל אנגלי וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10. שומרים את התבלינים הטחונים בצד.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס עגבניות, בצל, שום ופלפל אדום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 7. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומבשלים 40 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
  3. מוסיפים לקערת התרמומיקס את יתר החומרים והתבלינים הטחונים ומבשלים עוד 20 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2 ללא פקק המידה השקוף. מניחים את סלסלת הבישול מעל למכסה התרמומיקס כדי למנוע מהרוטב מלהשפריץ.
  4. מסירים את הסלסלה, מכסים את המכסה בפקק המידה השקוף וטוחנים את הקטשופ 1 דקה/ מהירות 10.
  5. מעבירים את הקטשופ לכלי אכסון, מצננים היטב במקרר לפני ההגשה.

מתכונים נוספים