חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

קרם לימון

כמות: 700 מ"ל

החומרים:

240 גרם סוכר

קליפה צהובה דקיקה מקולפת מלימון אחד

120 גרם חמאה

3 ביצים

150 גרם מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס סוכר וקליפת לימון וטוחנים 20 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים את יתרת החומרים ומבשלים 20 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 2.
  3. טוחנים את הקרם 25 שניות/ מהירות 6.
  4. מעבירים את קרם הלימון לכלי אטום ושומרים במקרר עד לשימוש.

FEINTIP

הקרם יישמר היטב במקרר למשך חודש בצנצנת זכוכית מעוקרת.

עיקור צנצנות זכוכית נעשה על ידי טבילתן במים רותחים, ייבושן בתנור ומילוי שלהן ללא מגע יד.
הקרם יתאים כמלית לטארטים, פחזניות או אקלרים.

מתכונים נוספים