החומרים:
40 גרם חמאה
40 גרם קמח
500 גרם חלב
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור טחון
קורט אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה:
- מעבירים לקערת התרמומיקס חמאה וממיסים 3 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
- מוסיפים את הקמח ומבשלים 3 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
- מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 6 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4.
- מגישים כרוטב חם או משתמשים לפי הצורך.
FEINTIP
להכנה מהירה יותר הכניסו לקערת התרמומיקס את כל החומרים ובשלו 7 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4. רוטב בשמל הוא מרכיב חיוני בהכנת לזניה, גראטן ומילוי לקונכיות בצק עלים ומשמש כרוטב נפלא לירקות או דגים מאודים.