החומרים:
80 גרם גבינת פרמז’ן
1 שן שום קלופה
30 גרם צנוברים
80 גרם עלי בזיליקום
מלח
פלפל שחור גרוס
120 גרם שמן זית
אופן ההכנה:
- שוטפים ומייבשים היטב את עלי הבזיליקום.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הגבינה, השום, הצנוברים, עלי הבזיליקום וקוצצים 12 שניות/ מהירות 7.
- מוסיפים את השמן זית והמלח ומערבבים 20 שניות/מהירות 7. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
FEINTIP
בא לכם פסטו קצת שונה? הכינו את הפסטו מעשבים שונים- נענע, פטרוזיליה, כוסברה. החליפו את הפרמז’ן בגבינת פקורינו ולנועזים במיוחד הוסיפו עגבניות מיובשות.