חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

שוקולטה חמה

כמות: 4 כוסות

מרכיבים

החומרים:

500 גרם חלב

100-150 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס את כל החומרים ומבשלים 6 דקות/ 80 מעלות/ מהירות 1.
  2. מוזגים את השוקולטה לכוסות הגשה ומגישים חם מיד.

FEINTIP

הוסיפו מעל קצפת טרייה לפינוק מושלם. השתמשו בשוקולד חלב, שוקולד מרי או תערובת של שניהם בהתאם לטעמכם האישי. הוסיפו לשוקולטה טעמים מרגשים כמו וניל, הל, קינמון, ציפורן, כוכב אניס, או אפילו ג’ינג’ר וצ’ילי. קליפת תפוז תתאים אף היא מאד להשלמת החגיגה.

מתכונים נוספים