החומרים:
40 גרם (1 צרור) פטרוזיליה או כוסברה
40 גרם (1 כוס) עלי תרד
20 גרם ( 2 גבעולים) גבעולי סלרי ללא עלים
½ כוס עלי נענע
40 גרם (1 חופן) עשב חיטה
1 כפות טחינה גולמית
1 כוס מים
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים למעט הטחינה והמים וקוצצים 5 שניות/ מהירות 7.
- מורידים מדפנות הקערה את תערובת העשבים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב. מוסיפים את הטחינה ו ½ כוס מים וטוחנים 30 שניות/ מהירות 10.
- מורידים מדפנות הקערה את תערובת העשבים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב. מוסיפים את ½ כוס המים הנותרת וטוחנים 30 שניות/ מהירות 10.מוזגים לכוסות ושותים מיד.
FEINTIP
ניתן לגוון בסוגי הירקות לפי טעמכם. להמתקת השייק ניתן להוסיף 2 כפות סילאן או דבש בשלב 2.